Potrebujete poradiť? tel: 0915 898 435

Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.

Organický sprchovací gél

7,20  s DPH
0 hodnotení
Organické sprchovacie gély vo fľaši máme dostupné pre zákazníkov, ktorý chcú mať produkt v originálnom balení. Sprchovacie gély sú dostupné v čapovaných verziách. O konkrétnej dostupnosti vôní sa informujte priamo v obchodíku alebo správou na sociálnych sieťach 🙂
Očakávaný dátum doručenia:
24 - 25 okt, 2024
Doprava zadarmo:
Pre všetky objednávky nad 60,00 
Trust Badge
Zaručujeme bezpečnú platbu kartou

Popis

Organický sprchovací gél vytvorený z tých najlepších prírodných surovín šetrne čistí povrch pokožky a zároveň ju hydratuje a tonizuje. Zloženie na báze derivátov z kokosového oleja bez obsahu sulfátov, silikónov a parabénov nenarúša prirodzenú ochrannú bariéru, ktorú si pokožka sama vytvára, vďaka čomu je ideálne aj pre citlivú či vysušenú pokožku. Pridaný jojobový olej vyživí a zjemní, zatiaľ čo aloe vera upokojí podráždenie akéhokoľvek pôvodu a vzácne éterické oleje poskytnú neodolateľnú vôňu a premenia každé sprchovanie na zmyselný zážitok. Výživný sprchovací gél jemného prírodného zloženia pre každodenné použitie vo vratnom obale s praktickou pumpičkou je povinnou súčasťou každej modernej kúpeľne.

Organický sprchovací gél je ideálny pre každodenné použitie a vhodný pre všetky typy pokožky.

  • prírodné tenzidy vo forme derivátov z kokosového oleja šetrne čistia a zvláčňujú a zároveň rešpektujú prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky
  • organické zloženie nedráždi a nevysušuje, naopak napomáha pokožke udržiavať hydratáciu
  • jojobový olej jemne vyživuje a rozmaznáva aj tú najcitlivejšiu pokožku, aloe vera upokojí podráždenie napríklad aj po opaľovaní
  • pridané esenciálne oleje zabezpečujú dokonalý zmyslový zážitok a dlhotrvajúci svieži pocit
  • ideálny sprchovací gél pre ošetrenie jemnej, citlivej, podráždenej či veľmi suchej pokožky

Po hektickom dni alebo včasnom ráne vás nič neosvieži viac, ako pohodová a relaxačná sprcha.  Sprchovací gél s jemnou penou a prírodným šetrným zložením priateľským k životnému prostrediu rozmazná pokožku, kým padajúce kvapky vody zmyjú nečistoty a uvoľnia nahromadené napätie a stres. Pridané esenciálne oleje stimulujú vašu myseľ, prinesú pocit sviežosti a premenia každodennú rutinu na výnimočný rituál. Doprajme si túto očistu s dobrým pocitom, že náš sprchovací gél nezaťažuje pokožku a ani životné prostredie.

DOSTUPNÉ VÔNE
  • Charizma
  • Muž
  • Olivovník
  • Romantická ruža
  • Jemný šampón 2v1 určený na telo aj vlasy (vhodný pre deti)
  • Himalay
OBSAH

250 ml

NÁŠ TIP

Vyskúšajte použiť organický sprchovací gél namiesto peny do kúpeľa. Stačí malé množstvo naniesť pod tečúcu vodu a užívajte si krémovú penu, ktorú vytvorí. Tento gél je vhodný aj ako šetrný vlasový šampón, vďaka jeho jemnému prírodnému zloženiu. Produkt je balený v recyklovateľnom PET, alebo rPET obale, ktorý môžete po použití vrátiť. Pumpička na obale umožňuje šetrné dávkovanie. Zastavením vody počas používania prispievate k ochrane prírody.

KONZISTENCIA VÝROBKU

Sprchovací gél je jemnej gélovitej konzistencie. Vplyvom pridaných esenciálnych olejov môže byť konzistencia prirodzene redšia či hustejšia, zmeny konzistencie však neznačia vadu výrobku.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA

Účinný a v prírodnej kozmetike vyhľadávaný stabilizačný komplex dermorganics® 1388 je založený na zmesi rastlinných zložiek v kombinácii s rastlinným glycerolom v organickej kvalite. Jednotlivé zložky komplexu majú pôvod v cukrovej trstine, badiáne, sóji či kukurici. Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU

Organický sprchovací gél je balený v recyklovateľnej PET fľaštičke o objeme 250 ml, alebo v recyklovanej rPET fľaštičke v totožnom objeme. Oba typy obalových materiálov sú vratné v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do žltého kontajnera na plastový separovaný odpad.

APLIKÁCIA

Primerané množstvo prípravku naneste na mokrú pokožku a krúživými pohybmi vytvorte penu, následne opláchnite vodou vhodnej teploty.

UPOZORNENIA

Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE

Záleží od konkrétnej vône. Info na etikete v obchodíku.

Označiť polia, ktoré sa majú zobraziť.
  • Obrázok
  • Kód
  • Hodnotenie
  • Cena
  • Sklad
  • Popis
Pre schovanie lišty kliknite mimo porovnávača
Porovnať
0
0