Potrebujete poradiť? tel: 0915 898 435

Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.

Recyklačný program

IMG_7492

Jednou z našich priorít pri podnikaní je myslieť na životné prostredie a tvoriť čo najmenej odpadu. V tomto sa zhodujeme aj s výrobcom prírodnej kozmetiky Soaphoria a (nielen) preto sme si ich vybrali ako dodávateľa prírodnej kozmetiky. S radosťou sa zapájame do ich, na Slovensku výnimočného, recyklačného programu, v rámci ktorého nám zákazníci môžu vracať obaly od všetkých výrobkov tejto značky (s výnimkou celofánových vreciek a papierových škatuliek/doypackov).

Do recyklačného programu sú momentálne zapojené všetky sklenené, hliníkové a plastové obaly od výrobkov Soaphoria (nie Cleano). Patria sem aj obaly značiek Botanica Slavica, Apotheq, Miracle… Za každý kus vráteného obalu má v rámci recyklačného programu zákazník nárok na uplatnenie zľavy z ďalšieho nákupu. V praxi to znamená, že ak nám prinesieš prázdne obaly, zľavu Ti uplatníme okamžite pri nákupe 🙂 

Výška celkovej zľavy za vrátené obaly môže predstavovať maximálne 25% hodnoty nákupu produktov Soaphoria a je závislá na type a množstve obalov, ktoré nám prinesieš:

 OBAL PATENTOVÉ SKLO KELÍMOK – 125 ml a 255 ml – 0,40 €
 OBAL SKLO OSTATNÉ VÝROBKY – 0,20 €
 OBAL PLAST/HLINÍK/BEAUTYPHORIA – všetky objemy – 0,10 €

Uvedené hodnoty zároveň predstavujú výhradne možnosť využitia zľavy. Za vrátené obaly sa nevypláca hotovosť, rovnako ako tieto zľavy nie je možné využiť na nákup produktov iných značiek. 

Nazbierané prázdne obaly posielame naspäť do výroby, kde si s nimi poradia a keď je to možné, používajú ich na výrobu ďalších výrobkov (napr. sviečok).

Tak začni s nami objavovať výnimočné produkty tejto značky s vedomím, že nevytváraš ďalší odpad. Pozri si celú ponuku výrobkov. Alebo príď ku nám do obchodíku a my Ti rady poradíme konkrétne produkty na Tvoju pleť či nejaký problém.

Označiť polia, ktoré sa majú zobraziť.
  • Obrázok
  • Kód
  • Hodnotenie
  • Cena
  • Sklad
  • Popis
Pre schovanie lišty kliknite mimo porovnávača
Porovnať
0
0