Potrebujete poradiť? tel: 0915 898 435

Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.

Udržateľný a bezodpadový Valentín bez darčekov

Udržateľný a bezobalový Valentín

Február sa odpradávna považoval za mesiac romantiky. Presne v polovičke 14.02. je deň zaľúbených. V posledných rokoch sa na nás v tento čas odvšadiaľ pozerajú srdiečka. Bohužiaľ aj tento deň sa stal marketingovým ideálom – obdarujte svojho blízkeho aby ste mu vyznali lásku. Vyznanie lásky by ale mohlo mať trošku hlbší zmysel ako len darovanie materiálneho. V tom prípade bude mať aj dlhší efekt.

Pripravili sme pre Vás 5 tipov ako stráviť Valentn udržateľným a bezodpadovým spôsobom. Pokojne to však môžu byť aj tipy ako sa k sebe navzájom správať počas celého roka, aby sme cítili lásku.

Darujte svoju PRÍTOMNOSŤ – nemusíte mať prichystaný žiadny darček. Strávte so svojimi ľúbenými krásny a plnohodnotný deň len TU a TERAZ. Odložte mobily a venujte sa jeden druhému, vytvárajte si zážitky na ktoré nezabudnete, zahrajte si s deťmi hry, má byť krásny mrazivý čas – vídite si na prechádzku a potom sa zahrejte doma teplým čajom alebo vareným vínom. UVARTE obľúbené jedlo – ideálne ak necháte pre tentokrát navariť partnera. Deťom môžete prichystať jahodový puding alebo palacinky s džemom. Mňam

OBJÍMAJTE SA – úprimné, teplé, dlhé objatie zvykne dať veľmi veľa. Dotýkajte sa jeden druhého, hlaďte sa navzájom, pohladkajte aj deti, poškrabkajte im chrbátik tak aby stuhli a mali zimomriavky. Držte sa za ruky ako keď ste boli zaľúbení na začiatku. ROZPRÁVAJTE SA – skúste si zaspomínať na vaše začiatky. Ako ste sa vtedy cítili? Čo Vás na tom druhom oslovilo, priťahovalo? Prečo ste sa do seba zaľúbili? Určite sa Vám vynoria krásne spomienky a ak to budete naozaj preciťovať, tak aj motýliky v brušku.

Vytvorte si spolu INTIMITU – ak to tak cítite, nechajte deti u babky / starkej a urobte si intímnu chvíľku so svojím partnerom. Zapáľte si sviečky, otvorte víno a buďte spolu, v spojení. Nech už strávite Valentín akokoľvek, prajeme Vám aj nám, aby bol úplne bezodpadový a aby ste sa cítili ako v prvý deň zamilovania.

Označiť polia, ktoré sa majú zobraziť.
  • Obrázok
  • Kód
  • Hodnotenie
  • Cena
  • Sklad
  • Popis
Pre schovanie lišty kliknite mimo porovnávača
Porovnať
0
0