Potrebujete poradiť? tel: 0915 898 435

Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.

BEZOBALU – Žlčové mydlo

2,40  s DPH
Žlčové mydlo sa stalo súčasťou našich eko-pracích rutín. Poradí si so škvrnami všetkého druhu a je vhodné na biely aj stálofarebný textil z prírodných aj umelých vlákien. Dostupné bez obalu.

Toto mydlo si zamilujete – je to priekopník na likvidáciu škvŕn od mastnoty, potu, trávy, krvi, hliny, ale aj od ovocných a zeleninových štiav. Odstráni ich z oblečenia aj ďalšieho textilu.

Na sklade
Očakávaný dátum doručenia:
25 - 26 okt, 2024
Doprava zadarmo:
Pre všetky objednávky nad 60,00 
Trust Badge
Zaručujeme bezpečnú platbu kartou

Popis

Na odstránenie škvŕn z bielizne vôbec nepotrebuješ chemické peroxidové koktejli. Príroda má na to oveľa šetrnejšie metódy. Jednou z nich je škvrny nažlčovať žlčovým mydlom.

AKO SA POUŽÍVA

Bielizeň so škvrnou namoč do vody a potri ju žlčovým mydlom. Chvíľku preper v rukách, nechaj 15 minút pôsobiť a vyper s ostatným oblečením. V prípade potreby celý proces opakuj.

Na stálofarebnej bielizni najprv vyskúšaj na mieste, ktoré nebude vidieť.

ZLOŽENIE

> 30 % mydlo (sodné soli mastných kyselín – bez palmového oleja), < 5 % glycerín, žlčové enzýmy.

BEZPEČNOSŤ

Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte oddelene od hnojív, bieliacich a oxidujúcich prostriedkov. Skladujte na suchom mieste s relatívnou vlhkosťou do 75 % a teplotami medzi -5 a 30 °C. Prípadný biely práškový povlak na povrchu mydla nie je závadou – jedná sa o vyzrážaný chlorid sodný (soľ).

Likvidácia: Nespotrebovaný obsah odstráňte do komunálneho odpadu. Použitý obal po dôkladnom vyprázdnení odovzdajte do triedeného odpadu. 

Označiť polia, ktoré sa majú zobraziť.
  • Obrázok
  • Kód
  • Hodnotenie
  • Cena
  • Sklad
  • Popis
Pre schovanie lišty kliknite mimo porovnávača
Porovnať
0
0